Serviceverkstad

Välkommen in i branschens modernaste verkstad!

Vår verkstad erbjuder heltäckande service av svets-, skär- och hanteringsutrustning för flera fabrikat. Med mer än 25 års erfarenhet ser vi till att Er utrustning fungerar optimalt utan onödiga driftstopp.
Förutom reparationer utför vi förebyggande underhåll, validering enligt EN50504:2008, utbildning samt support.

Vi utför arbetet var än Ni önskar, vi kan antingen hämta Era maskiner utan kostnad med vår turbil eller så kör vi till Er för reparationer på plats. Med två fullutrustade servicebilar täcker vi Skåne, Blekinge och delar av Småland.

Om Ni har frågor eller behöver hjälp är Ni välkomna att kontakta oss i verkstaden när som helst, antingen på telefon eller via mail: verkstad@svetsteknik-ksd.se

Oscar Bokeroth
Verkstadsansvarig

Validering enligt EN50504:2008

Vi har validerat svetsmaskiner enligt gällande standarder och normer under flera års tid och har därför utarbetat noggranna och beprövade metoder för detta. Dessutom har vi utarbetat rekommendationer för validering tillsammans med Svetskommissionen och ledande tillverkare. Därför kan vi utföra arbetet effektivt och professionellt, vilket sparar både tid och pengar.

Vi rekommenderar att maskinerna genomgår förebyggande underhåll föra validering, för att säkerställa att de klarar kraven. Om felmarginalerna är för stora utför vi nödvändiga reparationer och kalibrering innan ett nytt försök görs. Om utrustningen godkänns får Ni ett unikt certifikat per maskin tillsammans med valideringsintyg på vår valideringsutrustning.

Observera att stegade MIG/MAG-strömkällor utan instrument måste kompletteras med instrumensats, vi hjälper Er gärna med detta.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss om Ni har några frågor. Vid förfrågningar ber vi Er ha en maskinlista tillgänglig för snabbare planering.