Uthyrning

Vi vill erbjuda dig som kund en hyrpark där våra ambitioner är att tillhandahålla ett så komplett sortiment som möjligt av standard-svetsmaskiner, plasmaskärare och i viss mån även hanteringsutrustning t.ex. rullbockar och lägesställare.

Att hyra svetsmaskiner är ett mycket bra alternativ då man t.ex. har kortare projekt som inte går att räkna hem mot en större investering, då den måste skrivas av på en längre tid.

Vår hyrespark innehåller, för det mesta, det allra senaste inom svets. Därför är ett alternativ att först hyra maskinen en kortare tid. Fungerar det då som man tänkt sig känns ett eventuellt köp mer tryggt.

Ett annat exempel är att om man inte kan vara utan svetsen under reparationstiden (t.ex. långa ledtider på reservdelar etc.). Då kan vi hjälpa till med detta också.

Vi utrustar svetsmaskinen enligt era önskemål och levererar fritt med vår turbil inom vårt ordinarie försäljningsområde, andra områden enligt överenskommelse. Vi debiterar fast pris per dag (7 dag/vecka), men bara ett arbetsskift/dag oavsett hur mycket utrustningen används.

Ni har full garanti på svetsmaskinen under hyrestiden (gäller ej fel som uppstått p.g.a. oaktsamhet från hyrestagaren). Vid långtidshyra - begär offert från oss.

Välkomna